• banner1-3
  • baner4-2
  • banner5-2
  • 配件banner1(换背景3)

produk

Tentang Kami

  • 厂房 图片 2 (1)

Xuzhou Fenghe calakan Téhnologi Co., LTD (hereinafter disebut FH) nyaéta cabangna di Xuzhou Fenghe Slewing bearing Co., Ltd, nu oge "tilu dewan nu anyar" parusahaan didaptarkeun jeung kode stock 832217. FH perenahna di Kota Xuzhou nu panggedena puseur mesin konstruksi di Cina; FH didirikan dina 2004, eta nyertakeun standar tinggi wewengkon tutuwuhan produksi industrial modern ngeunaan 150, 000 méter pasagi.
FH ieu dedicated ka nilai core miboga "Nyandak tanggung jawab Agung, lakonan kalawan Great Akhlak, sarta Nyieun Great ......

nempo More

produk fitur

FH geus terpadu inovasi téhnologis tur ngembangkeun mun nyieun runtuyan produk nu ngawakilan téknologi paling canggih di Cina jeung di sakuliah dunya.