ngarkues XCMG Wheel punojnë në rajonin e ngrirjes-ftohtë i Rusisë

 

rajonin Arktik, Rusi - 16 gusht 2017 - Në më të madhe minierë të hapur-gropë e Rusisë, e ngarkues me tonazh më të madh në Kinë - XCMG LW1200K dhe dy buldozerë rrota XCMG DL900A kanë qenë duke punuar për më shumë se 20.000 orë pa zbërthimin në ngrirjen mjedisi -Ftohtë. Performanca e ngarkues XCMG dhe buldozerë me rrota ka fituar besimin dhe njohjen nga klientët ruse duke u mbështetur në meritat e tij si strukturë të fortë, forcë dinamike lëvizëse, stabilitetin dhe besueshmërinë, aftësi të kursimit të energjisë, efikasitetit të lartë dhe përshtatshmëri të përsosur të motit jashtëzakonisht të ftohtë.

 

 

 

 

Moti jashtëzakonisht i ftohtë paraqet sfida të mëdha për funksionimin e makinerive të ndërtimit. Për më tepër, kompanitë e minierave janë duke shpresuar për të gjetur mënyra për të rritur rendimentet pajisje dhe në të njëjtën kohë, të zvogëluar shpenzimet e tyre. Teknologjia kryesor dhe cilësia e përhershme e produkteve XCMG të përkryer i përshtatet nevojave të kompanive minerare.

 

"XCMG ka bërë zgjedhjen tonë prioritet, si ne kemi kuptuar se kompania mund të rregulloje produktet integruara bazuar mbi kushtet aktuale të punës dhe kërkesave të tjera specifike", tha menaxheri i kompanisë minerare. Ai erdhi gjithë rrugës për në Kinë për të kryer hetime mbi-vend në bazë prodhuese XCMG inteligjente. Pas një vëzhgimi të plotë dhe hetimi, ai më në fund zgjodhi XCMG pa asnjë hezitim.

 

 

Faktet dëshmojnë se ngarkues XCMG nuk e le atë poshtë. Cilësia e përjetshme, performanca e shkëlqyer, efikasiteti, pjesët e aksesit dhe të shërbimit kënaqësinë e produkteve XCMG kanë qenë përtej shpresat e tyre. "Pas makinës XCMG hamall, ndjenja më intuitive është hapësira e madhe taksi, vizion të gjerë, ngushtësi të mirë dhe zhurmë të ulët", deklaroi nga operatori i XCMG LW1200K hamall. "Aktualisht, ky automjet ka punuar për më shumë se 20.000 orë. 6.5m³ rëndë kovë pajisur në LW1200K ndihmoi për ta bërë më të lehtë nxjerrje me efikasitet më të lartë. Përveç kësaj, të rëndë dhëmbët kovë dhe anësore hapëse të zgjeruara gërryes rezistencën kovë si. Sidomos wheelbase të gjatë dhe të projektimit të rëndë-ngarkesës, duke synuar gjendjen e punës në Polin e Veriut nga XCMG, na lirohet më pas u ndeshur me ndonjë situatë të ashpër ". Ai shtjelloi detajet e hamall parë nga Kina në minierën me shumë kënaqësi.

 

 

Si pajisje blerësit dhe operatorit pajisjeve aktuale të minierës, ajo zotëronte përvojë të bollshme në menaxhimin e pajisjeve të makinerive të ndërtimit. Sipas mendimit të tyre, shumica kënaqësia e ngarkues XCMG qëndron në më pak malfunctions, shërbime në kohë dhe efikasitetit të karburantit. "Kohë pas-shitjes shërbimeve tregojnë se pajisjet tona nuk do të largohet nga puna për shkak të mosfunksionim. Dhe kosto më të ulët në karburante na sjell investim të vogël dhe të ardhurat më të lartë ", tha se njerëzit relevante në krye.

 

Mbi 20000 orë kanë kaluar, tre ngarkues e XCMG përballoi mjedisin e ashpër në të hapur-gropë të madhe të Rusisë në Arktik. demonstrimi i tyre i vazhdueshëm i karakter të lartë, të cilësisë, performancës, stabilitetin, ekonominë e karburantit, maintainability dhe avantazhe të tjera janë vlerësuar nga të gjithë personelit në fushën e minierave.

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Car


Ora Post: Aug-28-2017
WhatsApp Online Chat !