Eksportet XCMG Machines saj rrugore në tufa në Kenia

 

Me forcën e meritave të ngurta teknologjike, të përsosur shërbimet pas shitjes dhe performancë të lartë koston e produkteve, XCMG përfshiu bordit në një përpjekje të fundit ndërkombëtare për bimë të integruar në Kenia. Tani, 19 gjigandët avancuara çelikut në paketën e kontratës, e përbërë nga klasën, makina bluarje 2-metër, pavers, rollers rrugë me dy daulle dhe njësitë e tjera në fund të lartë të plotë kanë vërshuar në vend, duke e gatshme të luajë një rol në infrastrukturën e saj makinë ndërtimi.

 

XCMG High-fund Makineri Road në Wuzhou International Container Terminal në Tianjin

 

Gjatë 30 viteve të fundit apo më shumë, XCMG ka ngritur më shumë se 40 degë dhe zyra përfaqësimi në të gjithë botën, vazhdimisht duke zgjeruar praninë e saj në fazat e ndërkombëtare. Në ditët e sotme, me anë të rrjetit të saj të gjerë të marketingut global prej më shumë se 300 tregtarët dhe 500 ofruesit e licencuar të shërbimeve, ajo e eksporteve një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve të saj në 177 vende dhe rajone, duke u renditur e para në sektorin e eksportit makine brendshëm për shumë vite me radhë. Këtë vit, XCMG ka bërë arritje impresionuese në marketing jashtë shtetit dhe shitjes, duke dëshmuar eksportet e saj e klasën e tokës, rollers rrugë dhe pavers konkrete rritje 55%, 33% dhe 31%, respektivisht për të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

 

XCMG eksportuara 100 Road Rollers në Shtetet e Bashkuara në vitin 1990, duke thyer rekordin e eksportit Bulk e makinave në familje në atë kohë.

 

XCMG zbarkoi një breshëri e urdhrave pjesa më e madhe nga Venezuela në vitin 2011.

Këto marrëveshje arriti në miliardë RMB 4.8 në total dhe ka përfshirë 500 njësi të makinave të plotë të rrugës, duke goditur një të gjitha me kohë të lartë në të dy vlerën e eksportit dhe vëllim, dhe gjithashtu duke bërë një emër për Made-in-Kinë markave në komunitetet e biznesit global.  

 

Z. Wang Min, Kryetar XCMG, Made fjalën e hapjes në ceremoninë Launch

 

 

Project XCMG-Bolivia

 

XCMG ka eksportuar produktet e saj në 178 vende në vitin 2017, duke çuar shokët e vet në rajonet pishtarë sipas vëllimit të eksportit.

 

XCMG eksportuara 100 Road Rollers në Amerikën e Veriut në vitin 2017

 

XCMG: lider në industrinë Makineri ndërtimi Kinës


Ora Post: Aug-28-2017