Kryetari Flet shumë e Kontributeve XCMG Brazilit në kinez-braziliane Bashkëpunim dhe Zhvillim të Qëndrueshëm

A Town Brazilian Basking qetë dhe paqësore në Soft Sunshine në një pasdite Winter

 

Më 11 gusht në Brazil (ora lokale), z Zhou Tiegen, Kryetar i Xuzhou, dhe delegatët e tij, bëri një inspektim në vend të XCMG Brazil Base, përcjellë kujdesin dhe vlerësimin për të gjithë punonjësit e këtu nga Komiteti i Partisë dhe Qeverisë kthehet në shtëpi. Ndërsa duke folur shumë për arritjet e bazës së gjatë viteve të fundit, ai gjithashtu shprehu shpresën e tij të zjarrtë që XCMG Brazili Base do të bëjë përpjekje të mëtejshme për të bërë një model në promovimin e bashkëpunimit kineze-Brazilian dhe zhvillimin e qëndrueshëm.

 

Kryetari Zhou Tiegen dhe Partia e tij mori një mirëseardhje të ngrohtë nga XCMG Shtabit në bazën braziliane.

Një fotografi e kryebashkiakut Zhou shtrëngimi i duarve, duke folur dhe duke paraqitur për fotot, me stafin.

 

Udhëheqësit në kompaninë e zotit Zhou gjatë inspektimit të përfshira: Zhao Xingyou, Zëvendës Kryetari i Bashkisë i Xuzhou; Tang Jian, Kryetar i Pizhou City; Lu Chuan, President i Sekretarit të XCMG Makineri dhe Zëvendës Partisë; Wang Yansong, Vice President i Makinerisë dhe Kryetarit të XCMG Brazil Base; dhe Cui Jisheng, Menaxheri i Përgjithshëm i XCMG Brazil Base.

 

Kryetari Zhou Tiegen po kontrollonin një Workshop në XCMG Brazil Base

 

Kryetari Zhou bërë hetim të detajuar në situatën e prodhimit në seminar, në veçanti, efikasitetin, aftësitë, lokalizimin dhe kështu me radhë. Pasi u dha një informacion të përmbledhur, ai zgjeruar njohjen e tij të plotë të prodhimit dhe inovacionit aftësitë e XCMG, dhe foli shumë e aftësive të stafit dhe nivelit të lokalizimit në Brazil Bazën e XCMG.

 

 

Douglas, Drejtor Brazilian në Departamentin e Teknologjisë, informoi kryetarin Zhou në punon në Departamentin e tij.

Kryetari Zhou kërkoi punëtorë të huaj në bazë për të punuar shumë, duke e bërë më shumë kontribute të XCMG me veprimet e tyre aktuale, dhe shprehu mirëseardhjen e tij për vizitën e tyre, studimin dhe shkëmbimeve në Xuzhou në të ardhmen.

 

Kryetari Zhou po merr pjesë në seancë informative Nga Cui Jisheng, Menaxher i Përgjithshëm i XCMG Brazil Base

 

Lu Chuan, President i XCMG, është raport për gjendjen e përgjithshme të biznesit për të kryebashkiakut Zhou 

 

Në fjalën në takim, Z. Lu përmblodhi rezultatet e përgjithshme operative në bazë Brazil gjatë gjysmës së parë të vitit 2017 në shtatë dimensione: efficiencies aseteve (të ardhurat dhe fitimet, normat e depërtimit, efficiencies prodhimit, llogaritë e arkëtueshme dhe inventarëve), produkt cilësisë, Sales & Marketing, zhvillimi lokal talent dhe ndërtimin e kulturën e korporatës, Pajtueshmëria me ligjet dhe rregulloret & zotërim dhe aplikimin e politikave preferenciale, dhe përmirësim në platformën fund të lartë për shitje lokale dhe eksporteve ndërkombëtare, raportuar kryetarit të komunës dhe partisë së tij në progresi në arritjen e qëllimit të përgjithshëm të 5-2-2-2 (5 rritje, 2 përmirësime, 2 kontrolleve dhe 2 në rënie) të përcaktuara në fillim të vitit XCMG-së - tani Base Brazil ka goditur probleme shumicën e objektivave mbi të gjysma e parë e vitit, dhe i dha një konferencë të shpejtë në zhvillimet e fundit në fusha të ndryshme, të tilla si rregullim strukturor, organizativ, optimization tre kategoritë tradicionale të makinave kryesore, pesë të sapo-la Operacionet unched, tregjet lokale dhe jashtë, struktura industriale, asortimenteve të produkteve, menaxhimin e rafinuar dhe optimization alokimin e aseteve.

 

 

Pastaj, Z. Lu vazhdoi me operacionin ndërkombëtar në bazë Brazil, duke theksuar se operacionet ndërkombëtare duhet të ndërtohet në operacionet e rafinuar dhe të lokalizuara, që do të thotë, ne duhet të përqëndrohet ekskluzivisht në efikasitet të lartë, cilësi të lartë, kosto të ulët dhe emetime të ulëta , japin një prioritet të lartë për lokalizimin: për të marrë dhe për të nxitur talentin lokale, dhe në të njëjtën kohë, për të dhënë burimet e kapitalit dhe platformat Fundraising një rol më të madh për të luajtur. Në fund, ai tha se operacioni ndërkombëtar në bazën Brazil duhet të jetë një makinë të gjithë-përfshirëse internacionalizimi, duke e bërë më të mirë e jo vetëm dy kurset tradicionale - norma e penetrimit të tregut dhe normë të fitimit, por edhe dy normat e reja - kursit të këmbimit dhe shkalla tatimore.

 

Kryetari Zhou e përfunduan Lu Chuan në ecurinë e përgjithshme në bazë, dhe e vunë jashtë Kërkesat Puna në Takimin

 

Pas marrjes së udhëzimeve, kryetari Zhou shprehu kënaqësinë e tij me arritjet Brazil Baza e XCMG ka bërë, dhe i tha: Para së gjithash, si një kinez dhe një njeri nga Xuzhou - qytetin e lindjes të XCMG, unë jam shumë krenar për XCMG Brazil Base. lindja e saj në vetvete është një moment historik i rëndësishëm në rrugën e XCMG ndaj tregjeve ndërkombëtare dhe skenën globale. Së dyti, unë jam shumë i kënaqur me rritjen e XCMG Brazil bazës së, perspektivat e saj premtuese, menaxhimin e tij të disiplinuar, kapacitetin e saj në rritje të prodhimit, kontrollin e tij të rreptë të cilësisë dhe pjesën e saj të tregut në rritje. Të gjitha këto premtojnë një fillim të mirë të zhvillimit të saj të mëtejshëm në të ardhmen. Së treti, unë jam shumë i kënaqur me frymën që aspirojnë të stafit në XCMG Brazil Base, duke përfshirë të dy punonjësit e kineze dhe të huaja, sidomos personelin kyç menaxheriale dhe teknike. Kjo optimiste, mendim iniciativë është një shenjë e besimit të tyre në zhvillimin e saj, një shenjë e angazhimit të tyre në organizatë, dhe gjithashtu një shenjë e kulturës së saj pioniere e korporatave dhe forcë të fuqishme kohezive. Ky mendim, unë mendoj se, hedh dritë mbi potencialet e jashtëzakonshme për XCMG Brazil Base.

 

Kryetari Zhou gjithashtu theksoi tri drejtime në të cilat XCMG duhet të shtyjë përpara në të ardhmen: Së pari, XCMG gjithmonë duhet të kërkojnë dhe të eksplorojnë teknologjive më të përparuara dhe cutting-edge në industrinë e makinerive të ndërtimit për të mbështetur dhe për të nxitur zhvillimin e të gjithë XCMG përmes risive teknologjike. Së dyti, XCMG duhet të bëjnë përdorimin e plotë të tregjeve të kapitalit për të financuar bashkimet e saj, blerjet dhe ristrukturimet, duke kërkuar të dalin më të mëdha dhe më të fortë, ndërsa marshonin në rrugë të jetë një gjigant i klasit botëror globale. Së treti, XCMG duhet të bëjë më shumë përpjekje në përmirësimin e strukturës së saj të qeverisjes dhe rritjen e kapacitetit të tij të qeverisjes, të cilat janë themelet për zhvillimin e saj të mëtejshëm.

 

 

Duke shkuar përpara, kryetari Zhou kërkoi Bazën Brazil për të rritur katër lloje të vetëdijes: E para është për të forcuar vetëdijen risi. Ende në fillimet e saj, XCMG Brazil Base duhet të japim rëndësi të talenteve shkencore dhe teknologjike. Ajo duhet të tërhequr dhe mbajtur talentet lokale në Brazil. Vetëm një ndërmarrje me talent të fortë mund të ndërtoj një terren strategjik në arenat ndërkombëtare. Prandaj, talent është i një rëndësie strategjike për zhvillimin afatgjatë. E dyta është për të forcuar vetëdijen e tregut, domethënë, XCMG duhet të sipërmarrje përtej fortesën e tij brazilian në Amerikën e Jugut, me shpejtësi duke fituar pjesën e tregut në të gjithë rajonin. E treta është për të forcuar ndërgjegjësimin e menaxhimit. Duke qenë një ndërmarrje e sapo-lindur, Baza Brazil duhet të miratojë standardet moderne të menaxhimit ndërkombëtare dhe praktikat më të mira në krijimin dhe menaxhimin e organizatave të saj. Ajo duhet të bëjë gjykime të guximshme në modele të reja, metoda të reja dhe praktikat më të mira, dhe të braktisin modes gjerë të menaxhimit dhe praktika të padëshirueshme në industrinë tradicionale e prodhimit. Ajo duhet të promovojnë modele ndërkombëtare dhe vendore të biznesit, dhe të eksperimentojnë me menaxhimin e procesit të inovacionit. Kjo e fundit është për të forcuar vetëdijen njerëz të orientuar dhe nxitur modes njerëz të orientuar të menaxhimit. Për këtë qëllim, XCMG duhet, para së gjithash, vlera dhe kujdesen për stafin e saj, duke siguruar punonjësit e saj me punën e dëshirueshme dhe mjediset që jetojnë dhe paga të drejta; ajo duhet të studiojë dhe në përputhje me ligjet dhe rregulloret lokale, dhe të japë talenta lokale një rol më të madh për të luajtur, duke bërë të mundur punonjësit brazilian për të realizuar vlerat e tyre personale dhe për të çuar përpara zhvillimin e karrierës së tyre si ndërmarrje rritet. Vetëm kur ju me të vërtetë të bëjë atë në këtë mënyrë, mund të mbështetur zhvillimin e biznesit tuaj dhe të bëjë gjelbërim të përjetshëm tuaja ndërmarrje. Kjo është shpresa ime se XCMG Brazil Base mund të jetë në gjendje për të formësuar si një model i partneritetit kinez-braziliane dhe një djali poster të zhvillimit të qëndrueshëm të biznesit.

 

 

Kryetari Zhou dhe partia e tij, i shoqëruar nga nënkryetari i XCMG Makinerisë Wang Yansong, u takua me Z. Ivan, Drejtor i Zyrës së senatorëve ', dhe Z. Paolo, Zyrtar për punë të jashtme të Pallatit Presidencial, në Brazilia për në thellësi diskutim në bashkëpunim të mëtejshëm. Në emër të Presidentit, z Paulo foli shumë e angazhimeve XCMG ndaj Brazilit dhe rolin e saj shembullore, dhe zgjeruar urimet e tij të sinqerta për arritje të rëndësishme XCMG ka bërë në një peizazh të industrisë marrët.

 

 

Në këmbën e fundit të udhëtimit në të njëjtën ditë, Kryetari i Bashkisë Zhou dhe partia e tij edhe një vizitë zyrtare z Li Jinzhang, ambasadori kinez në Brazil. Z. Li tronditi off një listë të gjatë të arritjeve të mëdha XCMG Brazil bazës së, dhe shprehu kënaqësinë me angazhimet XCMG për zhvillimin braziliane në mes të rënieve të vazhdueshme dhe suksesin e saj të fundit në marrjen e një varg të urdhrave blockbuster. Përveç kësaj, Z. Li gjithashtu shumë i njohur përpjekjet e ndërtimit të organizimit të partisë në XCMG Brazil Bazën të jetë një linjë shumë me Komitetin Qendror të Partisë kthehet në shtëpi.

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni flamurin


Ora Post: Aug-28-2017
WhatsApp Online Chat !