FH Accessories Historia

Prill 2004

Kompania ka krijuar një kapital të regjistruar mbi njëzet milionë  RMB, and built the assembly line to produce qualified export products.

图片 1

2007

FH bashkëpunuar me China Mining University ' menaxhimin s për zhvillimin e projektit të sistemit TMS.

图片 6

Mars, 2009

Ynë  i kompanisë u zhvendos zyrtarisht T ongshan E conomic D evelopment Z një

图片 8

2011

Kapaciteti vjetor i 12.000 ton unazë falsifikim punëtori ka qenë i  vënë në prodhim 

图片 11

Shkurt 2012

Me shpejtësi të lartë makinë më e madhe gear mulliri në Azi ka qenë i  vënë në veprim. Ajo s aftësitë përfshin prodhuar  dhëmbët brendshme dhe të jashtme ;  dhëmbë jashtme ;  dhëmbë brendshme zhdrejtë ; Dhëmb i jashtëm zhdrejtë ; dhe ekstra-të lartë të brendshëm dhe të jashtëm dhëmb .

图片 12

21 prill 2015

Listuara me "tre bordit të ri" në Pekin dhe Kodin aksioneve është 832.217

图片 17

2005

Investoni në pajisje të reja të përpunimit, të ndërmarrë prodhimin sasiore, të marrë vetë-operacion importit dhe eksportit kualifikim.

图片 3

2006

Pajisja është ndryshuar në mënyrë digjitale, dhe produktet eksportohen për në Evropë, Amerikë, Azia Juglindore dhe vendet e tjera.

图片 5

Prill 2008

Kompania jonë bazohet në vendin e ri.

图片 7

2010

Kompania jonë  u dha nga provinciale shkencës dhe teknologjisë byrosë Jiangsu Xuzhou e shkencës dhe teknologjisë byroja.

图片 9

Dhjetor 2012

Përfundimi i aksioneve reformës, origjinali fillestar fund fondet e aksioneve ngritjes

2012101915534550

30 janar 2013

Kompania është regjistruar në Tianjin ekuitetit

图片 15

WhatsApp Online Chat !