FH Histori Machine

Pacesetter ecte arduously por në mënyrë të vazhdueshme kundër të gjitha shanset me vetë-mbështetja e tij, kurajo, dhe urtësi. 

FHZN ka shpatullgjerë misionin e udhëhequr zhvillimin e shpejtë të industrisë së makinerive industriale.

Në vitin 2005 , KAT FHZN është themeluar, vendosur traktor lartë kuaj-fuqi, si produkt kryesor. Modeli i parë i traktorit është KAT904.

aadas1

Në vitin 2007 , KAT kanë model të ri të KAT1104, KAT1204, KAT1404, KAT1604. Shitet 90 njësi të KAT1304 në një mënyrë, konsumatori është kompania e duhanit e Heilongjiang Provinca

图片 2

Në vitin 2006 , KAT traktor aplikon për patentë kombëtare për shpikjen. Vitin e njëjtë, modeli i dytë i KAT 1304

imazh (2)

Në vitin 2008 , KAT përmbushur linjë produktin e vet nga 110hp në 280hp.

imazh (3) 1

Në vitin 2009 , KAT shitje vëllimi i kalon 20.000.000 USD, dhe filloi tregun ndërkombëtar.

imazh (7) 1
imazh (8) 1
imazh (5) 1

Në vitin 2010 , KAT Leviz në fabrikë të re, duke mbuluar 200 akra.

imazh (10) 1
imazh (9) 1

Në vitin 2011 , Export 260 njësi KAT2804 në Venezuelë, mënyrë e madhe e eksportit për traktor të tillë të madh në historinë e Kinës; Ndërkohë, eksportohen 40 njësitë e KAT1804 në Rusi.

imazh (11) 1
imazh (12) 1
imazh (14) 1
imazh (13) 1
imazh (15) 1

Gjithashtu vitin 2011 , ne kemi eksportuar mbi 100 njësi të fabrikës së sheqerit në Xhamajka, Benin, Togo, etj

imazh (18) 1
imazh (19) 1

Deri më tani, për makinë Traktor, ne totalisht kemi mbi 260 punëtorë. Dhe fabrika e mbulon 130.000 metra katrorë. Kapaciteti vjetor i prodhimit është traktor 2000 njësi '(mbi 130hp). Vjetore të vëllimit të shitjes është 50.000.000 USD. Ndërkohë, ne jemi gjithashtu anëtar bordi editorial i Komitetit të Kinës Standard Traktor dhe të marrë në krye të krijimit të standardit Kinë traktor mbi 130kW. Së fundi, ajo që ne jemi krenar traktori më i madh i 435hp në tregun e Kinës është nga kompania jonë.


WhatsApp Online Chat !