Profili i kompanisë

Angazhimi ynë

Xuzhou Fenghe Inteligjente Teknologjia Co, LTD  (në tekstin e mëtejmë  FH ) është degë e Xuzhou Fenghe slewing Duke Co, Ltd, e cila është edhe " tre bordi i ri ",  kompani të listuara me aksioneve kod 832217. FH  shtrihet në qytetin Xuzhou e cila është qendra më e madhe makineri ndërtimi në Kinë; FH  është themeluar në vitin 2004, ajo mbulon standardet e larta të zonës moderne e prodhimit industrial e bimëve rreth 150, 000 metra katrore.

FH  është i përkushtuar për vlerën e tij thelbësore të "marrë përgjegjësi të mëdha, Duke vepruar me moralin e Madhe, dhe Marrja arritjet më të mëdha" dhe frymën e saj të korporatës për të qenë "rigoroz, praktike, progresive, dhe kreative", në mënyrë për të mbajtur lëvizur drejt qëllimit të tij përfundimtar për t'u bërë një ndërmarrje kryesore të klasit botëror të aftë për të krijuar vlerë të vërtetë.

qqqq
Maketing

Marketing Rrjeti

Si pjesë e angazhimit të saj për zbatimin e strategjisë "Going Global", FH  ka krijuar një rrjet të shitjes produkt që mbulon më shumë se 170 vende dhe rajone me shërbime të plotë të marketingut të tilla si SHBA, Britania, Franca, Malajzia, Singapori, Gjermania, Japonia, Brazili , Rusia, Çeke, Finlanda, Holanda, Suedia, irlandez, Turqia, Emiratet e Bashkuara Arabe, Kanada, Spanjë, Jamaica, Benin, Togo dhe kështu me radhë.  FH 's  annual export value has exceeded US$ 50 Million, and it has maintained its product as the industry leader by export value for these consecutive years.

Produkte varg

FH  produkte ( Machine Whole dhe shtesat )  janë përdorur gjerësisht në makineri bujqësore, Inxhinieri Makineri, makineri ndërtimi, metalurgjike dhe Minierave Makinerisë, të anijeve të portit Makinerisë, mbrojtja e makineri e mjedisit, Light Industry Makinerisë, Petroleum Kimike Makinerisë, Inxhinierisë automjeteve, luftës pajisjeve të industrisë dhe kështu në. Pra sot, FH  gëzon pjesa e tregut në vijim:

1: Katër llojet e makinerive bujqësore me FH Markë  ( bujqësore Traktor / Backhoe Loader / Nën-Soiler / Seria kombinuar Zbatimi për nëntokën er dhe kultivuar )

2: Tetë llojet e makinerive me XCMG Markë  në Makinerisë ngritës / Road Makineri / Ngarkues / Heavy-Duty Truck / Minierave  Makinerisë / Aerial punës Pajisje / T renchless M achinery

3: Nëntë lloje të ndryshme shtesat / Pjesë këmbimi

45645
技术 图片

Forca teknologjike

FH  ka të integruar risi teknologjike dhe zhvillimit për të krijuar një seri të produkteve që përfaqësojnë teknologjitë më të përparuara në Kinë dhe në mbarë botën. Këto përfshijnë: Kapaciteti vjetor i prodhimit është 2000 njësi traktor (mbi 130hp); Anëtar Editorial bordi i Komitetit të Kinës Standard Traktor, në krye të krijimit të standardit Kinë traktor mbi 130kW, traktori më i madh i 435hp në tregun e Kinës, me mbështetjen e Aleancës Xuzhou Kombëtar të Zhvillimit Zona High-Tech Industrial Machining (3 koleg & universitet, 13 të ndërtimit të ndryshme komponente makineri Manufacturers) të gjitha prej të cilave kanë qenë jashtëzakonisht me ndikim në industrinë e makinerive të ndërtimit. FH  ka zhvilluar më shumë se 50 produkte të prodhuara në vend. Risi teknologjike është bërë FH 's  çelësi për zhbllokimin tregjet globale.

 

Pergjegjesi sociale

FH  është një kampion i drejtësisë dhe drejtësisë, merr një interes aktiv në organizatat bamirëse dhe mirëqenies publike, aderon në një filozofi të gjelbër dhe miqësore me mjedisin, dhe gjithmonë të përmbush premtimin e saj solemn të tejkalojnë pritjet e tregut dhe të kontribuojnë në progresin shoqëror. Për këtë arsye, kompania ka marrë Çmimin Charity Kinë si "një ndërmarrje e cila respekton në mënyrë rigoroze nga kontratat dhe mban premtimin" dhe "një ndërmarrje me cilësi të lartë". FH , e cila është e angazhuar për të sjellë përfitime mjedisore për publikun e gjerë, drejton industrinë në fusha të tilla si energjia e gjelbër, prodhimit të gjelbër dhe marketing, proceset e gjelbër ndërtimit dhe teknologjisë, si dhe pajisjet e gjelbër ndërtimit, dhe ajo ka për qëllim për të udhëhequr industrinë në drejtim të një të qëndrueshme dhe rrugë premtuese të zhvillimit. 
FH  është i ndërgjegjshëm për misionin e saj, qëndron si një shembull për të tjerët, dhe është duke marrë lëvizjen e gjelbër në botë.

timg

WhatsApp Online Chat !