Pipe Thrusting Machine-XDN600

Detail produk

Tags Product

papan 1.Small: Desain struktur disassembled kompak entheng nggawe pendhudhukan cilik kang bisa nemen ngurangi impact ing lalu lintas dalan.

2.Visual remot kontrol: Nalika jacking operasi, operator ing kamar operasi bisa dadi nyata-wektu ngawasi saka proses pambangunan kabèh lan kanthi nguwaosi pas kacepetan nglereni, path travel lan karya kahanan, lan sapiturute, éling gambaran saka remot kontrol.

3.Rock bejat kemampuan: The pipe mesin jacking bisa break atose rock nganti 300MPa karo conical hob kupu.

4.Eccentric conthong crusher: Desain khusus saka gedhe conthong crusher eccentric bisa mundhakaken efficiency nggarap ngremekake secondary.

kacepetan 5.Infinite: Miturut kahanan, operator bisa ngontrol kacepetan jacking silinder lan aliran slurry kanthi ngatur uang frekuensi, kang ndadekake daya adaptasi gedhe lan safety.

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !