XCMG Wheel loader sing makarya ing wilayah pembekuan-kadhemen saka russia

 

wilayah Arktik, Russia - Agustus 16, 2017 - Ing mine mbukak-pit paling gedhé Rusia, loader karo tonnage paling gedhé ing China - XCMG LW1200K lan loro bulldozers roda XCMG DL900A wis digunakake kanggo liwat 20,000 jam tanpa bejat mudhun ing pembekuan lingkungan -cold. Kinerja XCMG loader lan bulldozers roda wis entuk dateng lan pangenalan saka pelanggan Russian nyadari manfaat kayata struktur kuwat, pasukan nyopir dinamis, stabilitas lan linuwih, kemampuan nyimpen energi, efektifitas dhuwur lan daya adaptasi sampurna kanggo weather banget kadhemen.

 

 

 

 

Cuaca banget kadhemen nindakake tantangan satunggaling perkawis ingkang ngajrihi kanggo operasi mesin construction. Menapa malih, perusahaan mining wus kanggo golek cara kanggo nambah panenan peralatan lan ing wektu sing padha, nyuda biaya sing. Teknologi anjog lan kualitas langgeng produk XCMG becik mathuk kabutuhan perusahaan mining.

 

"XCMG wis dadi pilihan prioritas kita kita temen maujud sing perusahaan bisa ngatur produk terpadu adhedhasar marang kahanan apa nyata lan panjalukan tartamtu" ngandika manajer perusahaan mining. Dheweke teka kabeh cara kanggo China kanggo nindakake diselidiki ing-titik ing XCMG basa Manufaktur cerdas. Sawise pengamatan pepek lan diselidiki, iku pungkasanipun milih XCMG tanpa hesitation.

 

 

Facts mbuktekaken sing XCMG loader ora nglilani wong mudhun. Kualitas langgeng, kinerja banget, efficiency, bagean aksesbilitas lan layanan kepuasan produk XCMG wis adoh ngluwihi pengarepan sing. "Senadyan nyopir XCMG loader, koyo paling intuisi papan gedhe taksi, sesanti sudhut, tightness apik lan kurang gangguan", nyariosaken dening operator saka XCMG LW1200K loader. "Ing saiki, kendaraan iki wis digunakake kanggo liwat 20,000 jam. The 6.5m³ heavy-tugas ember dilengkapi ing LW1200K mbantu kanggo nggawe stripping luwih penak karo efficiency luwih. Kajaba iku, ing heavy-tugas ember lan untu sisih pemotong meningkat resistance abrasive ember kang uga. Utamané wheelbase dawa lan desain heavy-mbukak, nargetake ing kondisi digunakake ing Kutub Lor dening XCMG, ngeculke kita paling marang madhep sembarang kahanan atos ". Panjenenganipun elaborated ing rincian loader pisanan saka China ing mine karo akeh bungahaken.

 

 

Minangka bakul peralatan lan operator peralatan nyata mine, iku duweni pengalaman KALUBÈRAN ing ngatur peralatan mesin construction. Ing mratelakake panemume, sing kepuasan paling XCMG loader dumunung ing malfunctions kurang, Layanan pas wektune lan bahan bakar efficiency. "Pas wektune layanan sawise-sales nunjukaké sing peralatan kita ora bakal mungkasi digunakake amarga malfunction. Lan biaya murah ing bahan bakar ndadekke kita investasi cilik lan revenue luwih ", jarene wong cocog ing pangisian daya.

 

Swara 20000 jam liwati, telu loader saka XCMG nglawan lingkungan atos ing Rusia kang mbukak-pit paling gedhé ing Arktik. demo fokus ing karakter dhuwur, kualitas, kinerja, stabilitas, bahan bakar ekonomi, maintainability lan kaluwihan liyane wis padha ngalembana kabeh Staff ing wilayah pertambangan.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car


wektu Post: Aug-28-2017
WhatsApp Online Chat !