XCMG Exports Mesin Road ing perangan kanggo Kenya

 

Kalawan manfaat teknologi sawijining ngalangi, layanan sampurna sasampunipun-dodolan lan kinerja biaya dhuwur barang, XCMG kesapu Papan ing bid internasional anyar kanggo tetanduran terpadu ing Kenya. Saiki, 19 Buta baja majeng ing paket kontrak, dumadi saka graders, mesin panggilingan 2-meter, pavers, rollers dalan pindho drum lan Unit lengkap dhuwur-mburi liyane wis ngalir menyang negara, kang poised main ing sawijining fasilitas construction drive.

 

XCMG High-end Mesin Road ing Wuzhou International Container Terminal ing Tianjin

 

Swara 30 taun kepungkur utawa supaya, XCMG wis nyiyapake luwih saka 40 tambahan lan kantor perwakilan ing donya, saya ngembangaken ngarsane ing orane tumrap sekolah internasional. Saiki, liwat jaringan marketing sawijining ekstensif global luwih saka 300 panganyang lan 500 panyedhiya layanan dilisensi, iku ekspor variétas saka sawijining barang kanggo 177 negara lan wilayah, peringkat pisanan ing mesin construction kaca sektor domestik kanggo akèh taun ing saurutan. taun iki, XCMG wis digawe prestasi nyengsemaken ing marketing jaban rangkah & sales, ndelok ekspor saka graders tanah, rollers dalan lan pavers konkrit akeh 55%, 33% lan 31% mungguh liwat periode pungkasan taun sing padha.

 

XCMG diekspor 100 Road Rollers kanggo Amerika Serikat ing taun 1990-an, bejat ing Record of Ekspor Bulk Mesin domestik Wektu.

 

XCMG ndharat Lamongan pesenan akeh saka Venezuela ing taun 2011.

Iki tawaran gunggungipun RMB 4.8 milyar ing total lan klebu 500 Unit mesin dalan lengkap, ngengingi kabeh-dhuwur wektu ing loro nilai kaca lan volume, lan uga nggawe jeneng kanggo merek Made-in-China ing komunitas bisnis global.  

 

Mr. Wang Min, Ketua XCMG, Made ing Speech Opening ing Upacara Launch

 

 

Project XCMG-Bolivia

 

XCMG wis diekspor sawijining produk kanggo 178 negara ing 2017, anjog ora pati cetho ing wilayah OBOR dening volume kaca.

 

XCMG diekspor 100 Road Rollers ke Amerika Utara ing 2017

 

XCMG: Leader in Industry Construction Machinery China kang

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key


wektu Post: Aug-28-2017
WhatsApp Online Chat !