Sabuk lan Road Initiative lisènsi ing Kepulauan Silent ing Indonesia - Paling Beautiful Crane saka XCMG ing Equator

Sawise pembangunan liwat telung taun kang, Sabuk lan Road wis diganti saka inisiatif China kang menyang Kesepakatan internasional, éntuk nomer prestasi penting. Sauntara kuwi, ing Bonus Sabuk lan Road Initiative uga ngetokaké kesempatan larang regane pembangunan kanggo industri mesin construction China kang. 

 

 

Kabaena Island of Indonesia etalase wong Palms klapa, angin segara lanang lan mega dancing ing langit biru. Kanthi sumber KALUBÈRAN saka mineral, tanah sihir iki wiwit nduduhake vitalitas account-anyar lan awaken Kabaena dawa-turu ing China kang Sabuk lan Road Initiative. 

 

 

Bubar, papat QY25K5-aku crane truk XCMG wis digawa metu hoisting pengusaha saka awak kothak ing Kabaena Island of Indonesia.

 

 

Proyèk punika dipunbangun loro-wektu. Ing periode pisanan loro garis Manufaktur wis teka menyang phase concluding, lan periode kapindho, kang punika dipunbangun ing saiki, kalebu wolung garis Manufaktur. Kothak awak ing hoisting, nampilaken 15t ing bobot lan 20m ing dhuwur, mbutuhake operasi gabungan papat mesin. Iku temtu test kinerja crane kang, lan perusahaan wis milih XCMG QY25K5-aku kanggo ngrampungake tugas iki.

 

Minangka model truk crane karo kepemilikan paling gedhé global, XCMG QY25K5-aku trek crane wis tuntas akeh proyèk konstruksi internasional ing saklawasé 20 taun. Ngangkat anteng lan Highly-efektif, slewing, luffing lan kinerja angkat banget wis entuk pujian saka pelanggan lan operator. 

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car


wektu Post: Aug-28-2017
WhatsApp Online Chat !