Mayor Speaks Highly Contribution XCMG Brasil nganti Tionghoa-Brasil Cooperation lan Pembangunan lingkungan

A Tranquil lan Peaceful Brasil Town Basking ing Sunshine Soft ing mangsa Afternoon

 

On 11 Agustus ing Brazil (lokal), Mr. Zhou Tiegen, Walikota Xuzhou, lan delegasi, kang pengawasan ing situs saka XCMG Brazil Base, ngaturaken care lan pakurmatan kanggo kabeh karyawan kene saka Komite Partai lan Pemerintah bali ing ngarep. Nalika ngandika Highly prestasi ing Base kang liwat taun kepungkur, uga ditulis pangarep-arep ardent kang XCMG Brazil Base bakal nggawe efforts luwih kanggo dadi model peran ing mromosiaken kerjasama Chinese-Brasil lan pembangunan.

 

Mayor Zhou Tiegen lan Partai Kang Ditampa Welcome Anget saka XCMG Staff ing Base Brasil.

A gambar asli seko Walikota Zhou Goyang Tangan, Talking lan Posing Pictures, karo Staff ing.

 

Pemimpin ing perusahaan saka Mr. Zhou sak pengawasan klebu: Zhao Xingyou, Wakil Walikota Xuzhou; Tang Jian, Walikota Pizhou City; Lu Chuan, Presiden Machinery lan Wakil Party Sekretaris XCMG; Wang Yansong, Wakil Presiden Machinery & Ketua XCMG Brazil Base; lan Cui Jisheng, General Manager of XCMG Brazil Base.

 

Mayor Zhou Tiegen wis Inspecting Workshop ing XCMG Brazil Base

 

Mayor Zhou digawe priksaan rinci menyang kahanan produksi ing bengkel, ing tartamtu, efficiency, skills, and so on. Sawise kang diwenehi arahan ringkes, kang lengkap pangenalan kang kebak Kapabilitas Produksi lan inovasi saka XCMG, lan ngandika Highly skills Staff lan tingkat localization ing XCMG Brazil Base.

 

 

Douglas, Direktur Brasil ing Teknologi Department, briefed Walikota Zhou ing Works ing Departemen kang.

Mayor Zhou sanget buruh ing Base bisa hard, nggawe liyane panganggo kanggo XCMG karo tumindak sing nyata, lan ditulis sambutan kanggo riko sing, sinau lan ijol-ijolan ing Xuzhou ing mangsa.

 

Mayor Zhou wis Nekani ing debriefing Session Saka Cui Jisheng, General Manager of XCMG Brazil Base

 

Lu Chuan, Presiden XCMG, wis Reporting ing Sakabèhé Business Kahanan Mayor Zhou 

 

Ing wicara ing patemon, Mr. Lu nyimpulaken asil operasi sakabèhé ing Base Brazil liwat setengah pisanan 2017 ing pitung dimensi: efisiensi Asset (asil & bathi, tarif seng nembus, efisiensi produksi, akun receivable lan inventories), Product kualitas, Sales & marketing, pembangunan local bakat & bangunan budaya perusahaan, Selaras karo hukum lan angger & keprigelan lan aplikasi saka kawicaksanan luwih, lan Asil dandan ing platform dhuwur-mburi kanggo dodolan karo lokal lan ekspor internasional, kacarita kanggo Walikota lan katelu ing proses ing nampa goal sakabèhé XCMG kang 5-2-2-2 (5 growths, 2 Dandan, 2 Controls lan 2 nolak) disetel ing awal taun - dening saiki, Base Brazil wis lancar kenek mayoritas target liwat setengah pisanan taun, lan marang arahan cepet ing pembangunan paling anyar ing macem-macem kothak, kayata imbuhan struktural, Optimization pengaturan, telung kategori tradisional mesin utama, limang mentas-la operasi unched, pasar lokal lan jaban rangkah, struktur industri, assortments produk, Manajemen olahan lan Optimization bondho persediaan.

 

 

Banjur, Mr. Lu nglajengake karo operasi internasional ing Base Brazil, pointing metu sing operasi internasional kudu dibangun ing operasi olahan lan localized, sing ngomong, kita kudu fokus istimewa ing dhuwur efficiency, kualitas dhuwur, biaya kurang lan emisi kurang , menehi prioritas luwih kanggo localization: kanggo ndarbeni lan nuwuhaken talent lokal, lan ing wektu sing padha, kanggo menehi sumber ibukutha lan platform penggalangan dana peran sing luwih kanggo muter. Ing pungkasan, ngandika yen operasi internasional ing Base Brazil arep internasionalisasi drive kabeh-klebu, nggawe paling ora mung rong Tarif Traditional - tingkat seng nembus pasar lan tingkat bathi, nanging uga loro Tarif New - kurs lan tingkat tax.

 

Mayor Zhou Debriefed Lu Chuan ing Performance Sakabèhé ing Base, lan glethakaken metu Requirements Work ing Rapat ing

 

Sawise debriefing ing, Walikota Zhou ditulis kesenengan karo prestasi ing XCMG Brazil Base wis digawe, lan ngandika: Kaping kabeh, minangka Chinese lan fellow saka Xuzhou - ing tanah asalé saka XCMG, aku bangga banget XCMG Brazil Base. Sawijining lair saben se iku milestone pinunjul ing dalan XCMG kang kanggo pasar internasional lan tataran global. Sareh, Aku banget pleased karo wutah XCMG Brazil Base kang, prospek janjeni sawijining, Manajemen disiplin sawijining, nambah kapasitas produksi, kontrol kualitas ketat lan nambah sawijining pasar bareng. Kabeh iki janji awal apik saka luwih pembangunan ing mangsa. Pangeran, aku uga seneng karo roh niat Staff ing XCMG Brazil Base, kalebu loro karyawan Cina lan manca, utamané personel kepemimpinan lan technical tombol. optimis, pikiran enterprising iki tandha saka kapercayan ing perkembanganipun, tandha prasetya kanggo organisasi, lan uga tandha budaya perusahaan sawijining pionir lan pasukan cohesive kuwat. Iki pikiran, aku, gudang cahya ing potensi sanget kanggo XCMG Brazil Base.

 

Mayor Zhou uga nandheske telung arah kang XCMG kudu push ahead ing mangsa: Pisanan, XCMG kudu tansah ngupaya lan njelajah paling majeng lan nglereni-pinggiran teknologi ing industri mesin construction kanggo nyonggo lan bahan bakar perkembangan kabeh XCMG liwat inovasi teknologi. Kapindho, XCMG kudu migunakake pasar ibukutha kanggo dana gabungan sawijining, pitukon lan restructurings, seeking kanggo muncul luwih gedhe lan kuwat nalika bebarengan ing dalan dadi buta global donya kelas. Katelu, XCMG kudu nggawe efforts liyane ing Ngapikake struktur governance lan nambahi kapasitas governance, kang dhasar kanggo pembangunan luwih sawijining.

 

 

Arep maju, Walikota Zhou ndesek Base Brazil kanggo nambah papat jinis kesadaran: Sing sepisan, kanggo ngiyataken kesadaran inovasi. Isih ing sawijining tasih bayi, XCMG Brazil Base kudu masang wigati kanggo talent ngelmu lan teknologi. Iku kudu narik kawigaten lan makaryakke talents lokal ing Brazil. Mung perusahaan karo bakat kuwat bisa ngukir metu foothold strategis ing arenas internasional. Mulane, bakat punika wigati kanggo pembangunan long-term. Kapindho iku kanggo ngiyataken kesadaran pasar, yaiku, XCMG kudu sukan ngluwihi stronghold Brasil menyang Amérika Kidul, cepet entuk sawijining pasar bareng antarane wilayah. Katelu kanggo ngiyataken kesadaran Manajemen. Kang perusahaan mentas-lair, Base Brazil kudu nganggo standar Manajemen internasional modern lan paling laku ing madegake lan ngatur organisasi sawijining. Iku kudu nggawe trials kandel ing model anyar, cara inovatif lan paling laku, lan nglirwaaken mode Manajemen ekstensif lan laku undesirable ing industri Manufaktur tradisional. Sampeyan ngirim ningkataké bisnis model internasional lan lokal, lan ngayahi karo manajemen proses inovasi. Kang pungkasan iki kanggo ngiyataken kesadaran wong-oriented lan ningkataké mode Manajemen wong-oriented. Kanggo iki pungkasan, XCMG ngirim, pisanan kabeh, Nilai lan kasarasan bab sawijining Staff, nyediakake sawijining karyawan karo apa seng di pengeni lan lingkungan urip lan upah sing padha; iku kudu sinau lan tundhuk karo hukum lan angger lokal, lan menehi talents lokal peran sing luwih kanggo muter, mbisakake karyawan Brasil mujudaken nilai pribadi lan advance Karir pembangunan sing perusahaan mundak akeh. Mung nalika tenan nindakaken cara iki, sampeyan bisa nyonggo pembangunan bisnis lan nggawe Evergreen perusahaan. Iku sandi pangarep-arep sing XCMG Brazil Base bisa bisa kanggo wangun minangka model peran saka kemitraan Chinese-Brasil lan poster boy pembangunan bisnis sustainable.

 

 

Mayor Zhou lan katelu, diiringi dening Wakil Presiden XCMG Machinery Wang Yansong, ketemu karo Mr. Ivan, Direktur Kantor Para pejabat senat ', lan Pak Paulo, Luar Negeri Officer Istana Presiden, ing Brasilia kanggo diskusi ing-ambane ing kerjasama luwih. Atas jenenge Presiden, Mr. Paulo ngandika Highly saka kesepakatan XCMG kang kanggo Brazil lan peran teladan, lan lengkap Sugeng tulus ing prestasi pinunjul XCMG wis digawe ing malang industri lackluster.

 

 

Ing wentis pungkasan ing lelampahan ing dina sing padha, Walikota Zhou lan katelu uga mbayar riko resmi kanggo Mr. Li Jinzhang, duta Tionghoa Brazil. Pak Li rattled mati dawa dhaftar prestasi utama XCMG Brazil Base kang, lan ditulis kepuasan karo kesepakatan XCMG kang kanggo pembangunan Brasil di kupeng downturns aktif lan sukses anyar ing kebangkrutan senar saka pesenan blockbuster. Kajaba iku, Pak Li uga Highly dikenali Partai efforts bangunan organisasi ing XCMG Brazil Base bakal Highly didadekake siji karo Komite Sentral Partai bali ing ngarep.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck


wektu Post: Aug-28-2017
WhatsApp Online Chat !