660T, XCMG paling gedhé-tonnage horisontal Pituduh Drilling Forges menyang Market Indian

paling gedhé-tonnage horisontal ngebur pituduh XCMG kang supaya adoh wis diekspor kanggo India akhir, perusahaan XZ6600 horisontal ngebur pituduh, nampilaken pasukan 6600KN maksimum, bakal digunakke ing pipo project gas alam ing sebrang Kali Gangga.

 

XCMG paling gedhé-tonnage horisontal Pituduh Drilling XZ6600 arrives ing India

 

"Aku seneng njupuk cobi."

 

Mr. Lei Saka, saka XCMG Import & Export Co., Ltd. ing pangisian daya saka pasar India XCMG. Senadyan ngomong bab ekspor XZ6600, kang sepisanan disebutake rembugan karo pelanggan bab ngebur 300t pituduh kanggo pisanan ing 2015. Minangka kuwi produk saka XCMG wis ora temen maujud kaca ing perangan kanggo India, ing ngebur pituduh horisontal ora utami pilihan saka konsumen. Nanging, pelanggan wis pungkasanipun dipindhah sawise saklawasé telung sasi dawa Komunikasi giat banget gegayutan reputasi industri XCMG lan kasus pangguna global, lan padha mutusaké kanggo tuku ngebur pituduh horisontal XCMG kanggo njupuk cobi. Konsumen sapisan joked sawisé urutan, matur sing iki pisanan kanggo milih produk XCMG kang, amarga Aku ora yakin apa peralatan bisa ngrampungake proyek kasil. Nanging aku ketemu sampeyan paling dipercaya sawise exchange dangu. Aku pracaya ing sampeyan lan aku kaya kanggo njupuk cobi. Mr. Lei Saka banget bangga marang ngomong pengalaman.

 

 

"Aku bisa ngaso njamin anggere Staff XCMG kang kene."

 

Aku elinga yen Tugas pisanan XZ3000 ana ing Festival Spring China kang. Nanging supaya njamin safety lengkap nalika nggawe pelanggan ngeculke, ing manager utamané Applied perusahaan kanggo tim pangopènan layanan lan teknologi supaya minangka kanggo nyedhiyani support latihan lan layanan ing Integrasi project. Proyèk iki kasil rampung sawise layanan penduduk 2 sasi, sak iki dumadi ora masalah bab peralatan. Pelanggan marang kita delightedly: kualitas produk memang apik banget, lan kabeh wong perusahaan padha ing situs wektu wutuh, iku ndadekake kula ngeculke.

 

 

Aku bakal introduce produk XCMG kang kanggo kanca-kanca liyane.

 

Ing saiki, akeh prestasi XZ3000 sing wis mbantu pelanggan kanggo terus-terusan nggedhekake bisnis. XZ6600 lan XZ3000, peralatan karo tonnage paling gedhé XCMG tekan ing India kanggo construction peserta, wis loro dilakokno tengen Kali Gangga. A customer wis ditulis bungahaken ing gadhah kesempatan kanggo nggunakake produk ngebur pituduh horisontal paling gedhé XCMG kang, pitados bilih XZ6600 temtu bakal ngrampungake tugas kasil, Kangge, piyambakipun ugi seneng introduce produk XCMG kang kanggo kanca-kanca kang, saéngga luwih lan luwih mangertos lan nggunakake kualitas lan peralatan biaya-efektif dhuwur saka XCMG ing construction.

 

 

Adhering standar emas "Teknologi Anjog, langgeng Products", XCMG wis sekseni taun-taun mundhak gedhe ing volume dodolan wiwit sawijining njajahi pasar ngebur pituduh horisontal ing India ing 2013. Ing saiki, kepemilikan saka produk ngebur kuwi 200 set in India, lan volume sales cocog claims posisi kapisan ing pasar Indian supaya adoh ing taun.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart


wektu Post: Aug-28-2017
WhatsApp Online Chat !