Farm gabungan Ngleksanakake-1SZL-300

Detail produk

Tags Product

Gabungan ngleksanakake FOR SUSOILER lan CULTIVATIING
◆ komponen Subsoiler nggunakake BELLOTA'S sistem pengurangan, cakar lentur lan titik tine.
◆ jinis preparation Land loro garis jinis V harrow section.Compliance karo minimal tillage nasional, ora-ampe lan privasi subsoiling tetanèn.

图片 1


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !