• banner1-3
  • baner4-2
  • banner5-2
  • 配件banner1(换背景3)

PRODUCTS

Babagan awake dhewe

  • 厂房 图片 2 (1)

Xuzhou Fenghe Intelligent Technology Co., LTD (hereinafter diarani minangka FH) punika tambahan saka Xuzhou Fenghe Slewing Bearing Co., Ltd, kang uga "telung Papan anyar" perusahaan kadhaptar kanthi kode stock 832217. FH dumunung ing City Xuzhou kang paling gedhé pusat mesin construction in China; FH iki diadegaké ing taun 2004, isine dhuwur standar area tanduran produksi industri modern bab 150, 000 meter.
FH wis darmabakti kanggo nilai sawijining inti saka "Njupuk Lowongan Kerja Great, Akting karo Great Akhlak, lan Making Great ......

ndeleng More

produk fitur

FH wis Integrasi teknologi inovasi lan pembangunan kanggo nggawe seri saka produk sing makili teknologi paling majeng ing China lan ing saindhenging donya.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !